Kunstige planter, blomster, palmer og dekoration Planter for enhver smag Stort udvalg til lave priser
Kunstige planter, blomster og palmer

Palmer (under 2 meter)

Palmer under to meter passer ind i de fleste hjem, men gør sig også rigtig godt til festlige begivenheder, på restauranter og på arbejdspladsen. Se nærmere på vores brede sortiment inden for små kunstige palmer og find lige den, der passer til din stil og behov.

Grønt er guf for øjet
Det er moderne at indrette sig med palmer – og grønt er uden tvivl guf for øjet. Vores kunstige palmer under to meter passer perfekt ind i den nutidige, lyse og minimalistiske indretning, som mange benytter sig af. Udover at alle vores palmer er enormt flotte og naturtro, så er de selvsagt også ret nemme at passe. De kræver intet – og du kan derfor læne dig tilbage og nyde synet, uden at tænke på at pleje, passe og vande.

Beklædt med ægte bark
Vi har et kæmpe sortiment, når det kommer til palmer under to meter. De gør sig godt i din boligindretning såvel som i butikker, ved festlige lejligheder og på scenen i film og teater-sammenhæng. Alle vores palmer ser enormt realistiske ud, fordi stammen ofte enten er naturlig eller beklædt med ægte bark fra kokospalmer.

Selvlysende palmer
På dekos.dk finder du både kunstige Areca palmer, bananpalmer, kokospalmer, Yocca palmer, daddelpalmer, bregnepalmer, bonsaitræer og UV aktive palmer, der er selvlysende i mørket, når de belyses med UV lys. Der er i den grad palmer for enhver smag – og til hvilket som helst formål. Uanset hvilken type palme under to meter, du leder efter, så har vi den her på Dekos.