Kunstige planter, blomster, palmer og dekoration Planter for enhver smag Stort udvalg til lave priser
Kunstige planter, blomster og palmer

Palmeblade

Palmer er fantastiske – ikke mindst de særprægede palmeblade. De er enormt dekorative, og gør sig både godt i hverdagens boligindretning og til fest, når der skal pyntes op. Følg tidens trend og anskaf dig nogle smukke kunstige palmeblade, der aldrig forgår.

Tropisk stemning
Bladene på en palme er helt klart det smukkeste ved selve palmen. Det er ikke alle der har plads til et helt palmetræ i indretningen, men det betyder ikke, at man ikke kan skabe sig den autentiske tropiske stemning fra Sydens sol. Her på Dekos.dk har vi et udvalg af dekorative palmeblade, som kan passe ind i mange sammenhænge.

Mange slags kokospalmeblade
Uanset om du leder efter palmeblade til din bolig, arbejdskontoret, butikken eller festen, så har vi det i vores sortiment. Du finder mange slags kunstige kokospalmeblade i forskellige størrelser, og også en kunstig Yucca palme stikling i vores sortiment.

Syner ægte
Alle vores palmeblade er enormt realistiske, og det er svært at forstå, de ikke er ægte. Det gode ved, at de er kunstige er, at du kan have dem for altid – eller lægge dem væk på loftet og tage dem frem igen ved lejlighed. De skal ikke vandes eller passes – kun nyde med øjnene og skabe et dekorativt look, der hvor du anvender dem.

Udvalg af palmeblade: