Kunstige planter, blomster, palmer og dekoration Planter for enhver smag Stort udvalg til lave priser
Kunstige planter, blomster og palmer

Kunstige Palmer - Palmetræer

Skab en frodig og vedvarende grøn stemning i hjemmet, på kontoret, eller i det offentlige rum med vores kunstige palmetræer – en uforanderlig grøn kvalitet, der tåler tidens tand. Disse botaniske imitationer giver rummet et naturligt touch, som er vedligeholdelsesfri og forevigt livfulde. Mange mennesker holder af at indrette sig med kunstige palmer – og det er ikke så underligt. Palmer tilføjer nemlig en skøn sydlandsk stemning til din boligindretning og skaber en flot kontrast til den nye nordiske stil, som mange indretter sig med

Se vores udvalget her:

Om Kunstige Palmer

Et tropisk touch
Synes du også, at et tropisk touch klæder din bolig – eller din arbejdsplads, så er det en palme, du skal have fat i. Ægte palmer kræver særlige pasningkrav, men vores kunstige palmer kræver absolut intet – og du behøver ikke frygte, at de visner. De er konstant grønne og dekorative, og bliver ikke større, end de er, når du køber dem.

Naturlige træstammer skaber et realistisk look
Vores palmer kan bruges til mange formål – både i hjemmet, på kontoret, i sommerhuset og til fester. Fælles for alle vores palmer er, at de er utroligt livagtige at se på. Det skyldes, at de delvis er fremstillet af naturlige materialer, fx naturlige træstammer – eller kunstige stammer, som er beklædt med ægte bark fra kokospalmer.

Tankerne flyver sydpå
Vi har et stort udvalg af kunstige palmer og helt sikkert også én, der passer perfekt til din personlige stil. Hvad end, du leder efter små palmer eller store palmer over to meter, så har vi det i vores sortiment her på dekos.dk. Uanset hvilken palme, du vælger, så giver du din bolig et grønt og eksotisk look, der leder tankerne hen på sydlandske ferier og kølige drinks i skyggen.

Dekorative og naturtro palmeblade
Hvis du ikke har plads til en palme, så har vi også naturtro palmeblade i vores sortiment. De fås i mange størrelser og afskygninger – og fælles for dem er, at de er enormt dekorative. Vores kunstige kokospalmeblade er ekstremt livagtige og vil pynte ethvert hjem. De gør sig også godt til fester, filmoptagelser og andre steder, hvor der skal sættes en scene.

Safarirejse i din stue
Er du på jagt efter et vildt look, der leder tankerne hen på safari, så er det vores jungle buskads, du skal gå efter. I vores store sortiment finder du bambusbuske, bregner, græspalmer og kunstige sukkerrør i potte. Vi har også en meget realistisk udgave af den populære Monstera deliciosa i vores store udvalg. Planterne er yderst dekorative og vil pynte ethvert hjem, arbejdsplads eller scene. Kun fantasien sætter grænser for, hvor og hvordan du kan anvende palmer, palmeblade og junglebuskads i din indretning.